Locatie

De gemeente Den Haag was de host van de tweede meet-up van The Power of Hubs. Ze greep hiermee de gelegenheid aan om de Haagse praktijk te delen, te toetsen en te verbeteren. De gemeente wil het maakklimaat in de stad versterken en talentontwikkeling blijvend stimuleren. Deze ambitie is stevig vastgelegd in het meerjarenbeleidsplan Kunst en Cultuur 2017–2020 ‘Ruimte voor de spelende mens’.

The Power of Hubs #2 vond plaats op 22 juni 2017 bij The Grey Space in the Middle, gelegen aan de Paviljoensgracht 20 in Den Haag.

Eind 2017 opent deze artist-in-residentie officieel haar deuren voor de nieuwe generatie makers te midden van een permanent festival over een metamodern tijdperk. Met de 2e editie van The Power of Hubs op deze locatie kregen we alvast een voorproefje van de presentatieruimte van de 21e eeuw.

The Grey Space in the Middle maakt ruimte voor ongezochte vondsten, is een plek waar kunst superdisciplinair samensmelt met wetenschap, technologie en filosofie. The Grey Space staat open voor zonderlinge ideeën en het mag best schuren. Graag zelfs.

 

hoe hubs helpen herbestemmen